Sauna - Prive saunacenter Barkimo (Mol)

Ga terug
Sauna

Prive saunacenter Barkimo

Kruisblokken 11
2491 Olmen
0476/ 429 453

Ons saunahuis “privesaunacenter Barkimo” ligt in de Kempen, op de grens van de provincie Antwerpen en Limburg , te Olmen, een deelgemeente van Balen, midden in een toeristische streek waar de natuur nog centraal staat.

De Olmense Zoo, de vele wandel en fietspaden, recreatie gebieden zoals de Keiheuvel (Balen), het natuurgebied De Most (Balen), het Zilvermeer (Mol), Sunparks (Mol) en tal van andere ontspanningsmogelijkheden, maken een uitstapje naar onze gemeenten aangevuld met een bezoek aan de privesauna de moeite waard !

Wat denk je van een dagje in de natuur, een dagje waterpret of gewoon een beetje shoppen in Mol ? Dit gecombineerd met een bezoekje aan onze sauna, waar je kan relaxen en herbronnen. Om vervolgens je dag af te sluiten met een heerlijk etentje in een van de vele gezellige restaurantjes in de streek.

Privesaunacenter Barkimo is een nieuw saunacenter, discreet, knus, gezellig en relaxerend.

DE FINSE SAUNA :
Ruime sauna met banken van 2 m lang en 65 cm breed. Klassieke opstelling van de banken. De opwarming gebeurt hier door te zitten of te liggen in hete maar droge lucht van + 85 °C. Elke luchtlaag heeft een andere temperatuur. De bovenste bank + 85 °C. De onderste bank + 65 °C. Zitten op de bovenste bank met de voeten op de onderste bank is taboe. Blijf met je hele lichaam in dezelfde luchtlaag. D.w.z., zittend of liggend met opgetrokken benen of uitgestrekte benen op dezelfde bank(de laatste twee minuten altijd zittend). Vermijd lichaamscontact met de houten banken. Gebruik daarom altijd een badlaken. Zo zal je zweet niet doordringen in het hout. Hygiëne hoort bij sauna.

Blijf in de sauna zolang je een aangenaam gevoel hebt. De regel is max. 15 min. (zandloper), maar als je de warmte niet meer ervaart als aangenaam, stop dan vroeger. Na de sauna koel je altijd eerst je voeten af, met de voetensproeier in de douche en daarna de rest van je lichaam (neveldouche, kantelemmer en buitenlucht). Denk eraan dat alcohol en s

Contacteer Prive saunacenter BarkimoGeef beoordeling :
(geen) (geen)


CONTACTFORMULIER - Prive saunacenter Barkimo

Voor annulatie, reservatie of wijziging reservatie contacteer ons via telefoon : 0476/ 429 453

(*) Verplichte velden
Naam:
(*)
Email:
(*)
Telefoon:
(*)
Uw vraag of opmerking:

Kruisblokken 11