Sauna - Gay Sauna Paviljoen (Harelbeke)

Ga terug
Sauna

Gay Sauna Paviljoen

Brugsesteenweg 24b
8531 Bavikhove
056/70 09 25

Welkom in Paviljoen!
Het Paviljoen is een privé gay cruising club.

Na de sluiting in Roeselare kan je nu opnieuw terecht in onze nieuwe locatie te Hulste. Zelfde principe maar andere omgeving, maar wel ineens het grootste complex van de Benelux.

Een drankje in de bar, of ontspannen in de relaxruimte. Tot rust komen in de dampende sauna (die binnenkort verdubbelt in grootte), of een zachte watermassage in de jacuzzi, en misschien komt u wel volledig tot rust (?) op ons zacht deinend waterbed... maar het Paviljoen is nog zoveel meer, onze verborgen zithoekjes, waar je kan wegdromen bij heerlijk ontspannende achtergrondmuziek, of verder kan kennismaken met die jongens die jullie leuk vinden...
De Cruising Club
Op de 2 verdiepingen van het Paviljoen vindt u een waaier aan zwoele, uitnodigende en tot de verbeelding sprekende themakamers aan. De oneindige spiegelkamer, de sfeervol verlichte gatenkamer, de mysterieuze darkroom, de populaire orgiekamer... en dan hebben we het nog niet gehad over de erotische bioscoop waar je alles levensgroot en nog groter kan volgen.
Verder zijn er verdeeld over de verdiepingen en de gelijkvloers genoeg sanitaire ruimtes voorzien met toiletten en douches, handdoeken en krijg je er 1 van de 200 individuele vestiairekastjes toegewezen om alle overbodige spulletjes in op te bergen.
Geef beoordeling :
(geen) (2)Brugsesteenweg 24b